2012 - 2013 yatak fiyat listesi, bütün markaların tüm çeşit ve modellerinin yatak fiyatları ve yatak fiyat listeleri

15 Nisan 2013 Pazartesi

Laressa Tvli Yatak Fiyatları



Ayakucunuzdaki televizyon…
Yatak odalarındaki konfora her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Sağlıklı, hijyenik, konforlu ürünleriyle fark yaratan Laressa Yatak, yatak odası için fonksiyonel bir yatak tasarladı. Yatağa uzanıp, eline kumandayı alıp o kanaldan bu kanala geçerken uykuya dalmayı sevenler için Laressa Yatak’ın yeni tasarladığı ürün bulunmaz bir fırsat.
Yatağın ayakucunda bulunan baza kasasının içine yerleştirilen bir sistemle yatakta televizyon izleme keyfi için yeni bir tasarım sunan Laressa Yatak, fonksiyonel bir çözümle odada tv için yer ayırma gerekliliğini de ortadan kaldırıyor. İstediğiniz anda yatağın ayakucunda bulunan televizyonu kumanda yardımıyla çıkarıp tv izleyebiliyorsunuz. Televizyon keyfiniz bittiğinde de aynı şekilde televizyonu tekrar kasanın içine yerleştirebiliyorsunuz.
Laressa’nın televizyon üniteli hareketli yatağı, isteğiniz oturma biçimine de ayarlanabiliyor. Harmony karyola sistemi, istediğiniz pozisyonda televizyon izleme fırsatı sunuyor. “Uzun oturmak, yatmak, dik oturmak” gerisi size kalmış… Karyolanızı da kumanda yardımıyla ayarlayabiliyorsunuz. Laressa Yatak, tv üniteli yeni tasarımıyla yatak odalarınızda fark yaratıyor.
Laressa tarafından üretilmiş olan TVli – Televizyonlu Yataklar ve Bazalar artık konforu evinizde daha da belirginleştiriyor. Özel elektrik ve anten donanımlı baza kasalarımız, TV’yi içerisine saklayan, değişik yüksekliklere ayarlayabileceğiniz fonksiyonel ayak ucu ve hareket edebilir mekanizmaya sahip motorlu-hareketli baza ile ister visco yataklı isterseniz de yataksız olarak setler halindedir.
Laressa Tvli Yatak fiyatları:
Fiyat
Laressa Televizyonlu Yatak 90×2003.668,80
Laressa Televizyonlu Yatak 100×2003.769,60
Laressa Televizyonlu Yatak 160×2005.516,20
Laressa Televizyonlu Yatak 180×2005.995,00
Laressa Televizyonlu Yatak 200×2006.379,00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder