2012 - 2013 yatak fiyat listesi, bütün markaların tüm çeşit ve modellerinin yatak fiyatları ve yatak fiyat listeleri

16 Nisan 2013 Salı

Visko Love Esthetic Yatak Fiyatları



Visko Love ESTHETIC özellikleri
Uykunun yeni tasarımı.
Klasik tarzdaki düz zeminli yatakların aksine, bu yatağımızda bölge-desen uygulaması yapılmıştır. Yatağın yüzeyi vücudun ağırlık noktaları göz önünde bulundurularak beş bölgeye ayrılmış ve her bölgeye uygun desen uygulaması yapılmıştır. Böylece uygulanan her desende malzemenin yoğunluğu azaltılarak veya çoğaltılarak, vücuda uygulanan basıncın en aza indirilmesi hedeflenmiştir.
VİSKO LOVE ESTHETIC yataklarımız vücudu her noktadan destekler, gördüğü boşlukları doldurarak, kesintisiz uyku için ideal bir ortam yaratır. Vücut ısısına, basınca ve ortam sıcaklığına karşı duyarlıdır. Uyku esnasında omurganızın doğru bir çizgide kalmasına, uyku esnasındaki istem dışı hareketlerinizin önemli ölçüde azalmasına, yatağın vücuda uyguladığı basıncı en aza indirerek, kan dolaşımınızın düzenlenmesine ve olası eklem ağrılarınızın giderilmesine yardımcı olur.
Actigard; sağlığınız için üretilmiş olan bu özel koruma maddesi görünmez toz, bakteri ve mikroplara karşı etkin ve uzun süreli koruma sağlar.
Yapılan analizler sonucunda, etkinliği ve güvenilirliği defalarca kanıtlanmış olan ACTIGARD, SANITIZED AG tarafından geliştirilmiştir. ACTIGARD logolu yatak ve yastıklar, özel koruma avantajları sayesinde korumasız ürünlere göre daha çok tercih edilmektedir.
Visko Love ESTHETIC yatak fiyatları 2011 ve ölçüleri ile :
Visko Love Estetik yatakToplam
Visko Love Estetik yatak 80×200729,00
Visko Love Estetik yatak 90×200816,00
Visko Love Estetik yatak 100×200900,00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder